Zajímavost č.57 - Horoskop 21.10. - 27.10.2013

22.10.2013 00:53

 

 

Horoskop pro každé znamení 43. týden


Duchovno

43. týden (21.-27.10.2013). Jak přesně zjistit, ve kterém Znamení stálo Slunce při narození? V okamžiku vašeho narození stálo Slunce v některém z dvanácti znamení zvěrokruhu. Podle toho jsou lidé zvyklí mluvit o tom, že jsou narozeni ve znamení Býka, Lva, Kozoroha atd. Charakter znamení, ve kterém stojí vaše Slunce nemusí být tím nejduležitejším rysem.

 

U žen bývá významnejší znamení, ve kterém stojí Luna, někdy bývá zajímavé sledovat i znamení, ve kterém stojí váš Ascendent. Datum, hodina a minuta přechodu Slunce z jednoho znamení do druhého je pro každý rok trochu jiná. Pokud máte pochybnosti, ve kterém znamení stojí Vaše Slunce, Luna ci Ascendent, můžete se obrátit na autorku těchto týdenních horoskopu, Mgr. Blanku Vojáčkovou na adresu astro@aksos.cz. U dotazu uvádějte vaše jméno, datum, místo (město) narození a co nejpřesneji čas narození, případně časový interval. Odpověď dostanete obratem e-mailem zdarma.

 

O čem vypovídá týdenní horoskop?
Jistě chápete, že výpovední hodnota těchto horoskopu je velmi omezená a nemůže být závazná pro všechny osoby, které “spadají“ do určitého znamení. Muže to podat pouze přibližný návod, jak se zachovat v situacích, které ve vašem případě mohou nastat, ale samozrejme nemusí - záleží na tom, zda se vašeho individuálního horoskopu tato situace dotýká více, méně nebo třeba zcela nepodstatně. Záleží na vás, jak odpovedně chcete ke svému životu a ke svým možnostem přistupovat. Pro velmi hrubou orientaci postačí tyto týdenní horoskopy. Chcete- li se blíže zajímat o to, co je vaším životním úkolem, k čemu směřují jednotlivé etapy vašeho života, jak nejlépe reagovat na urcité problémy nebo jaký význam mají případné zvraty nebo krize, mužete si nechat vypracovat individuální osobní horoskop podle času a místa vašeho narození (https://www.astro.aksos.cz).

 

Beran

V pondělí večer se u vás může střídat aktivita s útlumem. Hlavně nedělejte nic, co vám zdravotně škodí, budete mít větší sklon k onemocnění. Volný čas v tomto týdnu věnujte úklidu nebo opravám.

Býk

V pondělí ráno si budete chtít prodloužit pobyt v posteli, ale čím dřív se vzchopíte, tím méně mrzutostí vás čeká. Pokud nepodniknete něco zajímavého a dobrodružného, budete mít pocit, že vám zbytečně ubíhá čas.

Blíženci

Dejte si pozor, ať neříkáte věci, které vás pak budou mrzet. Slova, která vám budou připadat celkem nevinná, se mohou jiného člověka citelně dotknout.

Rak

Těšte se na čtvrtek a pátek, když se dostanete do nálady, budete opravdu zářit. V pátek večer si můžete užívat života naplno, nenechte si do ničeho mluvit.

Lev

Nechte se příjemně překvapovat tím, co pěkného vám život přinese. Nesmíte být svázaní a očekávat špatný vývoj událostí. V pátek se nebojte s důvěrou odevzdat těm, kteří to s vámi myslí dobře.

Panna

Možná dloubáte do věcí víc, než je zdrávo. Nemusíte mít přehled o každém kroku svých blízkých a nemá význam za všechny přemýšlet a kontrolovat je. Ve čtvrtek odpoledne si udělejte vlastní program a na všechny zapomeňte.

Váhy

Když budete v tomto týdnu nad něčím naříkat, zkuste si říct, že vám takové maličkosti nestojí za to, abyste si jimi kazili den. Velmi příjemný pak může být začátek víkendu.

Štír

Ve středu ráno začíná druhý podzimní měsíc. Kdo z vás má narozeniny v pátek nebo v sobotu, bude příštím rokem jen pasivně a hladce proplouvat, nebudete se s ničím nervovat.

Střelec

Díky planetě Venuši se můžete snadno nadchnout pro něco krásného a kvalitního. Obyčejné věci vás příliš lákat nebudou, za ty neobyčejné ale neutraťte zbytky úspor!

Kozoroh

I nelehké úkoly budete zvládat s šarmem a klidem sobě vlastním. Chcete působit spolehlivě a neradi přiznáváte svá slabá místa. V neděli na vás dolehne poznání, že občas musíte polevit.

Vodnář

Pondělí může být rozptýlené, nebudete vědět, co máte udělat dřív a snadno se dostanete do potíží, když něco nebudete mít včas. V pátek večer budete spokojení, když se nebudete o nic snažit.

Ryby

Něco budete dělat přesně s plným soustředěním, zatímco jiná věc vám zcela unikne a vy budete vypadat jako zapomnětliví a nespolehliví. Snažte se věnovat věcem jen takovou pozornost, jak je nutné.